Request a meeting

Yes, I want a meeting

TESTLEDERE SOM KJENNER FORRETNINGENE

Testledere fra Noria Consulting er ikke bare er dyktige i testfaget, men kjenner også bransjen godt. Vi vet hvor kritisk det er at nettbanken er oppe, vi har erfaring med hvor transaksjoner kan feile, vi forstår hvordan en kredittscore påvirker en lånesøknad, vi har lest det som står med liten skrift i forsikringsavtaler. Vi har kunnskap om hva som er viktig og hvor risikoene ligger. Kunnskap om domenet gjør at vi kan bidra til å lage systemer som ikke bare er teknisk gode, men som også skaper verdier for våre kunder.

TEST SOM FORRETNINGSSTØTTE

Testledere fra Noria Consulting kan foruten å lede test og kvalitetsarbeid, være rådgivere innen prosesser og strategier. Vi er ikke bare opptatt av teknisk kvalitet, men av leveranser som forbedrer, effektiviserer og øker verdien. For oss er teststrategien noe som skal understøtte forretningsmålene. Vi vet at test er ikke en engangs-aktivitet, men noe som følger prosjektet eller produktet fra start til slutt. Vi forstår at kvalitet er en investering og at prisen må ha en tilsvarende returverdi. Gjennom testing kan vi bidra til å kvantifisere kvalitetsbegrepet og gi støtte til beslutningstagere.

BRED ERFARING

Testledere fra Noria Consulting er seniorer med lang fartstid fra IT prosjekter. Dette er konsulenter som har bidratt hos mange ulike kunder, små og store. Som har vært med i alle faser av prosjekter og har hatt ulike roller. Som har jobbet med forskjellige teknologier og plattformer. Som har jobbet i mange typer prosjekter, store og små, fossefall og agilt. Vi vet hvor problemer gjerne oppstår, og vi har erfaring med å finne effektive mottiltak. Vi vet at vi er mange som må samarbeide å få jobben gjort og vi er gode på å kommunisere. Vi vet at både teknologier og metoder endrer seg og at bakenfor er det alltid mennesker som må spille sammen for å nå målene.

E-BOK og WHITEPAPERS

Ny e-bok! Last ned den nyeste e-boken til din innboks! THE DIGITAL INSURANCE INDUSTRY 2025 Last ned nå! Nytt whitepaper! Last ned det nyeste whitepaper til din innboks! Solvency II reporting in captives - a painful start! Last ned nå!

Kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt

Want to learn more about PARIS?

Do not hesitate to contact us, and we’ll tell you all about how our solution will help you, and your customers