Sandefjord • Full time

Systemutvikler

Noria ser etter flere systemutviklere i Sandefjord, hos oss får du jobbe i hele verdikjeden med markedsledende løsninger!

I Noria utvikler vi vår egen programvare, som er et kjernesystem for bank- og forsikringsbransjen. Vi har høy vekst og jobber med store norske og internasjonale selskaper. Vi er nå på en spennende reise med flere nye kunder, og i den forbindelsen ønsker vi å styrke teamet ytterliggere i Sandefjord. Du får jobbe i et team med dyktige utviklere som designer og utvikler moderne forsikringsløsninger. Du får muligheten til å sette deg inn i et komplekst system som gir kontinuerlig utvikling, jobbe med ny spennende teknologi, med en løsning som er i produksjon hos norske og internasjonale kunder. Det er en fordel om du har erfaring med java, men ikke et must.

Som utvikler hos oss vil du kunne ta del i hele kundereisen, få spennende utfordringer og være med i et team med dyktige utviklere.

På kontoret vårt i Sandefjord er vi en flott gjeng bestående av 6 ulike nasjonaliteter. Med høyt fokus på faglig utvikling og et fint sosialt miljø, har vi lykkes med god delingskultur og lav turnover. Norias kultur bygger på nysgjerrighet - vi utfordrer, engasjerer oss, tar ansvar og omfavner endring. Hos oss får du virkelig muligheten til å bidra, utvikle deg og være med å påvirke Noria sin fremtid.

Ansvars- og arbeidsoppgaver:

  • Designe og utvikle forsikringsløsninger i tett samarbeid med våre kunder. Teamet jobber i hele verdikjeden og her kan du bli med på design og arkitektur, utvikling, QA, samt drift og vedlikehold.
  • Nyutvikle og vedlikeholde løsninger som er i produksjon hos våre kunder. Løsningene er utviklet i Java med flerlagsarkitektur og fungerer med flere forskjellige databaser
  • Vi bruker blant annet: Java, Azure, SQL (Oracle, PostgreSQL, SQL Anywhere), Rest API Git, BitBucket, Jira, Docker, Kubernetes, DevOps.

Vi tilbyr:

  • Muligheten til å være med og videreutvikle et spennende selskap i sterk vekst og endring
  • Et inkluderende, raust og hyggelig arbeidsmiljø med god delingskultur og høyt faglig fokus
  • Et sterkt sosialt miljø med jevnlige faglige og sosiale arrangementer
  • Flott kontorlokale nær togstasjonen i Sandefjord
  • En konkurransedyktig pakke med god lønn, samt gode pensjons- og forsikringsvilkår

Høres dette spennende ut, eller er du litt nysgjerrig?

Ta kontakt for en konfidensiell hyggelig prat med Talent Acquisition Manager, Hanna Lindberg på tlf. 947 92 523/hanna.lindberg@noria.no eller Consultant Manager, Morten Knudsen på tlf. 930 91 500/morten.knudsen@noria.no

sandefjord2.jpg