Oslo • Full time

Business Analyst

Er du glad i forsikring og teknologi? Noria søker Business Analyst!

Noria Software er et solid selskap med 30 års erfaring med kjerneforsikringsløsninger til captives, marine forsikringsselskaper og meglere både nasjonalt og internasjonalt. I alle år har vi løst spesifikke kundebehov, i et felles system som har hatt omfattende fornyelse og investeringer de siste årene. Nøkkelen har vært vår dype kompetanse på kundens forsikringsprosesser og en nysgjerrig kultur for utvikling av medarbeidere, kundesamarbeid og systemløsninger.

Noria Softwares kjernesystem, PARIS (Policy And Reinsurance System), er et egetutviklet system på en moderne plattform som er konfigurerbart for hver enkelt kunde. Resultatet er et ende-til-ende-styringsverktøy, datarapportering og nettportaler i en moderne plattform. PARIS er utviklet i Java med flerlagsarkitektur og fungerer med flere forskjellige databaser (Oracle, SQL Server, SQL Anywhere). 

I årene som kommer ser Noria store muligheter for betydelig vekst både nasjonalt og internasjonalt. I Norge har vi allerede en svært sterk posisjon med ledende kunder innen Marin forsikring og Captives. Internasjonalt har vi tatt de første skrittene i Marin og Captive markedet med kunder som Heineken og Vanbreda Marine.

Vi utvider nå Customer Service teamet som har ansvar for å ta om bord, utvikle og betjene kundene. Blant annet trenger vi flere Business Analysts som kjenner kundene, rådgir, finner løsninger, dokumenterer, gir opplæring, og styrer små og store prosjekter for å levere endringer.

**Ansvarsområder og arbeidsoppgaver **

-Du vil ha et dedikert kundeansvar for noen av våre kunder. I dette inngår blant annet årlige, formelle statusmøter med beslutningstagere og månedlig oppfølging av kundens systemeier
-Du vil være med og videreutvikle og digitalisere kunders prosesser og rutiner ved workshops og prosesskartlegging -Du vil ha ansvar for prosessen mot kundene i nye versjoner, leveranse av endringer og prosjekter, fra start til slutt.
-Du vil være i et faglig sterkt team som utnytter hverandres ulike styrker i prosjekter, endringer og håndtering av løpende henvendelser
-Du vil delta i å teste ut og gi opplæring i bruk av våre systemer hos kunden

**Vi tror du har følgende bakgrunn/erfaring **

 • Du har vist deg som en nysgjerrig problemløser
 • Du har jobbet med forsikring og forstår forsikringsfag og prosesser
 • Du har jobbet med forsikringssystemer som avansert bruker eller i utviklingsprosjekter
 • Du er analytisk og forstår kundenes behov og har god forretningsforståelse.
 • Du kan formulere kunders behov til en funksjonell kravspec/user story
 • Du har gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk
 • Du liker høyt tempo, varierende oppgaver og jobber i team samtidig som du er selvstendig

**Hva kan vi tilby deg? **

 • Muligheten til å være med og bygge og påvirke et selskap i sterk vekst
 • En variert arbeidshverdag med utfordrende oppgaver i et sterkt fagmiljø
 • Et raust og inkluderende arbeidsmiljø med delingskultur og høyt faglig fokus, også på tvers av avdelingene
 • Konkurransedyktige betingelser og ordninger
 • Et sterkt sosialt miljø med hyppige arrangementer av både faglig og sosial karakter
 • Flotte, nyoppussede lokaler i Oslo Sentrum - Prinsens Gate 22
 • Stor fleksibilitet på hjemmekontor og arbeidstid

Norias kultur bygger på nysgjerrighet - vi utfordrer, engasjerer oss, tar ansvar og omfavner endring. Hos oss får du mulighet til å bidra, utvikle deg og være med å påvirke Noria sin fremtid. Hvis dette høres spennende ut gleder vi oss til å høre fra deg for å lære mer om hvem du er, hva du kan og hva du ønsker å for fremtiden.

Ble du litt nysgjerrig og ønsker å vite mer? Ta kontakt med Business Analyst Kari-Marte.Bodilsen@Noria.no / 91854488 eller Leder Customer Service Lars.Ola.Rambol@Noria.no / 92068192 for en konfidensiell samtale. Er det full match tar vi raske beslutninger, så send inn din søknad/CV allerede i dag.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Apply before August 31, 2022