Oslo • Full time

Rekrutteringskonsulent

Noria dundrer frem, og skal nå styrke laget med en rekrutteringskonsulent

Noria Group består av Noria Software, Noria Consulting og Noria Digital. I over 30 år har Noria Software levert kjernesystemer til forsikringsselskaper. Vår suksess er bygget på kompromissløs fokus på kundenes behov, produktkvalitet, og dybdekunnskap innen bank, forsikring og teknologi. De siste årene har Noria utvidet sin virksomhet med Noria Consulting og utnyttet sin kunnskap og erfaring til også å omfatte konsulenttjenester innen rådgivning, prosjektledelse og kvalitetssikring til både bank, forsikring og kapitalforvaltning. Noria Digital levererer end-to-end digitaliseringsprosjekter innen bank og forsikring. Dette omfatter alt fra digitalisering av kundereisen, til interne prosesser og organisatoriske samarbeid. Vi har kontorer i Oslo, Sandefjord, Bergen og i Ho Chi Minh city (Vietnam).

Vi opplever kraftig vekst og ønsker å styrke rekrutteringsavdelingen med en rekrutteringskonsulent som skal ha fokus på search. Dette er en bred rolle der du får jobbe med varierte og spennende arbeidsoppgaver i et selskap der din stemme blir hørt. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre prosesser, og målsetningen er å ha en sømløs rekrutteringsprosess og en kandidatopplevelse som er best i klassen.

Arbeidsområder og oppgaver:

 • Search vil være en stor del av arbeidsoppgavene. For å kunne mestre dette til det fulle tror vi at du er en genuint nysgjerrig person med vinnerinstinkt, som evner å jobbe strukturert og målrettet. Du må trives med å ha kontakt med nye mennesker.
 • Koordinering av intervjuer, caser og tester sammen med rekrutteringsansvarlig og Hiring Managers
 • Tekstproduksjon, det er en stor fordel hvis du er god på tekstproduksjon til for eks. annonser og øvrig innhold, på både norsk og engelsk (begge er våre arbeidsspråk)
 • Screening og 1.gangsintervjuer i samarbeid med rekrutteringsansvarlig
 • Bidra til arbeidet med Employer Branding, markedsføring på sosiale medier m.m.
 • Bistå HR med å skrive og administrere ansettelseskontrakter
 • Initiere og følge opp onboardings-prosesser

For å trives hos oss må du være forberedt med å bidra til både små og store oppgaver. Noria vokser og endringer skjer raskt, det er derfor viktig at du er endringsvillig. Vi ser først og fremst etter en kandidat med de rette holdningene og personlige egenskapene, og det er spesielt viktig at du kan tilegne deg ny kunnskap raskt. Kanskje banker hjertet ditt for rekruttering, men du jobber med noe annet i dag og ønsker å skifte beite? Det er en stor fordel hvis du har erfaring med research og rekruttering fra før av, men det er ikke et absolutt krav. Det er også en stor fordel hvis du har forståelse for IT-bransjen eller erfaring med rekruttering til tekniske roller. Du må like å holde deg oppdatert på relevant faginformasjon og teknologi. Det er ønskelig at du jobber i Oslo, men vi har også kontor i Sandefjord og kan vurdere at du jobber derifra.

**Vi tilbyr: **

 • Muligheten til å være med og bygge et selskap i vekst samt være med og rekruttere dine neste kollegaer
 • Du vil få en synlig rolle ut i organisasjonen og få jobbe bredt med alle slags stillinger og produktområder
 • Et sterkt sosialt miljø med jevnlige egne lokale arrangementer i tillegg til Noria sine gruppearrangementer
 • En konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsvilkår
 • Flotte kontorlokaler et stenkast fra Karl Johan, med lunsjordning fra Lille Persille
 • En fleksibel arbeidshverdag med mulighet for hjemmekontor
 • Betalt bredbånd, telefon og PC

Er dette noe som du er nysgjerrig på? Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Hanna Lindberg på 94792523 / hanna.lindberg@noria.no. Vi holder intervjuer fortløpende, så send inn en søknad allerede i dag. Vi venter i spenning på å motta din søknad, og ønsker at riktig kandidat starter snarest mulig.

Apply before August 31, 2022